Telecom en internet

Cloud telefonie, 3CX

Wilt u optimaal bereikbaar zijn; onderweg, thuis en op de zaak? En het aantal gebruikers flexibel kunnen aanpassen aan de behoeften van het bedrijf? Wij bieden u de oplossingen waarmee het allemaal kan. Van vaste telefonie met uitgebreide belmogelijkheden, groepsgesprekken en videoconferences. Flexibel, zorgeloos en volledig door ons verzorgd. Met 3CX beschikt u over een geavanceerde, virtuele telefooncentrale in de cloud. Uitstekend beveiligd en voorzien van uitgebreide functies waarmee u eenvoudig het in- en uitgaande telefoonverkeer optimaal regelt.

Met 3CX kan u bellen met een vast toestel, app of softphone op uw pc. Zo kunt u altijd en overal zakelijk bellen en bereikbaar zijn. En bent u op élk device bereikbaar met 3CX voor inkomende oproepen op uw vaste of mobiele telefoonnummer.

Met vaste toestellen van Yealink en headsets van Jabra maken wij uw telefonie oplossing compleet. Indien nodig vullen we dit aan met callcenter oplossingen, telefoniste toestellen en software of wat denkt u van een CRM-koppeling zodat klantkaarten eenvoudig opspringen bij het bellen met een klant.

Mobiele telefonie, KPN

Mobiel gebruik wordt belangrijker in de bereikbaarheid van uw medewerkers. Bij PCG-IT bieden wij u uitgebreide mobiele oplossingen op het netwerk van KPN. Zo bent u optimaal bereikbaar tegen redelijke kosten in Nederland en buitenland. Voor uw mobiele devices bieden we grote databundels aan zodat u deze kunt inzetten in het veld of als back-up.

Glasvezelverbindingen

De basis van connectiviteit zijn goede verbindingen. Daarom werken wij vooral met glasvezelverbindingen welke garant staan voor stabiliteit, betrouwbaarheid en hoge snelheden.

Wij bieden overal in Nederland onze verbindingen aan via lokale glasvezelnetwerken en nationale netwerken zoals KPN en Eurofiber. Indien gewenst breiden we deze uit met back-up voorzieningen zoals een tweede glasvezelverbinding via een andere provider, DSL of 4G. Zodoende heeft u een hoge beschikbaarheid en draait uw bedrijf door.


Reviews

PCG-IT Automatiseringen BV

Google Reviews
5