Security

Hoe veilig is uw netwerk? Het zal u mogelijk verrassen maar mensen zijn en blijven de zwakste schakel binnen uw (online) werkomgeving. Een menselijke fout ligt namelijk altijd op de loer. Dit gevaar kan u beperken door uw werknemers bewust te maken van de gevaren en gevolgen die phishing mails met zich meebrengen. PCG-IT biedt een phishing test aan, hierdoor krijgt u inzicht waar binnen de organisatie onvoldoende alertheid is rondom beveiliging. De test kan ook een fantastische aanvulling zijn op een periodieke security awareness training bij uw personeel en zal resulteren in betere bewustwording. Daarnaast bieden wij netwerk integriteit scans en pen(etratie)testen. Onze oplossingen zorgen dat u zorgeloos kunt ondernemen.

Een datalek ligt snel op de loer en kan naast imagoschade ook financiële schade aan uw organisatie geven. Maar hoe weet u nu of de “digitale deuren” veilig zijn? Met onze Security Scan wordt uw gehele digitale omgeving periodiek gecontroleerd op kwetsbaarheden en zal u hier iedere keer de resultaten van ontvangen. Met deze melding kan u weer stappen ondernemen met bijvoorbeeld de website beheerder of uw firewall beheerder om de “digitale deuren” goed op slot te houden.

Mobiele devices zoals uw laptop, mobiele telefoon en tablet zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van uw digitale contact met de buitenwereld. Ze koppelen met 5G en (openbare) wifi en worden daarmee continu blootgesteld aan gevaren van buitenaf.

Met onze device securityoplossing monitoren wij continu al uw apparatuur; op kantoor of onderweg.


Reviews

PCG-IT Automatiseringen BV

Google Reviews
5