Over ons

Ons bedrijf is in 1998 opgericht en heeft een brede klantengroep opgebouwd in Midden-Brabant. Daarnaast hebben wij specifieke klanten in de markten advocatuur, notariaat, accountancy, bouw en productie.

Bij PCG-IT zijn wij ervan overtuigd dat elke ondernemer zich primair bezig wil houden met zijn of haar core business. Een van de voorwaarden om dit te kunnen doen is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de randvoorwaarden die u hiertoe nodig hebt zoals bijvoorbeeld de ICT. Daarvoor kunt u ons benaderen.

In de afgelopen twintig jaar is er een vaste klantenportefeuille opgebouwd met een grote diversiteit aan relaties in diverse branches. Deze varieren van eenmanszaken tot bedrijfsverzamelgebouwen tot middelgrote bedrijven en alles wat hier qua bedrijfsgrootte tussenzit. Al onze bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd in eigen beheer en wij zijn er trots op dat wij mede kunnen bouwen op jarenlange ervaring in de IT-branche.

Wij hechten er veel waarde aan dat u als klant tevreden bent over onze dienstverlening. Betrouwbaar, flexibel en pragmatisch gaan wij voor u aan de slag waarbij het leveren van maatwerk een dagelijkse bezigheid is. U kunt ons vragen om een advies op maat uit te brengen wat indien nodig gecombineerd kan worden met een IT scan bij u op het bedrijf. Wij bieden u onder meer hard- en software, netwerken, cloud diensten, telefoniesystemen, internetverbindingen en ondersteuning via een helpdesk. Hierbij is het mogelijk om via het programma Teamviewer met u op de computer mee te kijken en de gevraagde wijzigingen aan te brengen.


Reviews

PCG-IT Automatiseringen BV

Google Reviews
5