Online werkplek

Microsoft 365

Altijd en overal werken; onderweg, thuis en op kantoor. Voor al uw medewerkers. Beschikken over ieders eigen online werkplek. Met alle bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s binnen handbereik op uw computer, laptop of tablet. Wij regelen het zorgvuldig en veilig voor u.

In de cloud heeft u altijd uw bestanden bij de hand, zeker in combinatie met onze online werkplek- en telefonie-oplossingen. Microsoft 365 maakt eigen én gedeelde opslag mogelijk. Altijd toegankelijk, veilig en voor de beste prijs. Wij regelen en beheren alles, u hebt er geen omkijken naar.

Met Microsoft 365 krijgt u Windows 10, Office 365 en Exchange Mobility and Security in één abonnement. Hiermee blijft u altijd up-to-date en kunt u overal, zowel offline als online, veilig met elkaar samenwerken.

Microsoft Azure

Alle vrijheid om toepassingen te bouwen en te implementeren? Extra reken- en datacapaciteit huren? Verschillende toepassingen naadloos integreren? Microsoft Azure heeft alles wat u nodig heeft. Met Microsoft Azure integreert u verschillende cloud services in één open en flexibel cloud platform. Hierdoor is al uw cloud data altijd en overal beschikbaar. Daarnaast is Microsoft Azure compatibel met iedere IT-omgeving. PCG-IT denkt graag met u mee en helpt u graag met het implementeren van het cloud platform Microsoft Azure.

Microsoft Power BI

Power BI is de BI-tooling van Microsoft 365 voor analyse van bedrijfsprocessen en datavisualisatie. Het programma maakt verbinding met honderden gegevensbronnen, vereenvoudigt de voorbereiding van gegevens en biedt mogelijkheden tot analyses on-the-spot. U maakt snel zelf eenvoudig rapporten en dashboards op en deelt deze met stakeholders binnen uw organisatie. Met Power BI is het mogelijk om een unieke 360-gradenweergave van uw business te maken of in een afzonderlijke datavisualisatie juist in te zoomen op één specifiek bedrijfsproces.

Cloud Back-up

Uw bedrijfsgegevens beschermd; beheer en herstel eenvoudig uw Outlook-, Sharepoint- en OneDrive-gegevens:

Volledige dagelijkse back-up van al je Office 365 data
Makkelijk terughalen van verwijderde bestanden
Nederlands datacenter

Antivirus

Internetten zonder risico? Mails openen zonder het risico te lopen op een virus? Met behulp van onze firewall oplossingen en antivirus via de cloud en anti-spam oplossingen weet u zeker dat u veilig kunt internetten en zonder zorgen uw e-mails kunt openen en kunt verzenden. Bovendien is uw antivirus altijd up-to-date en bent u op ieder apparaat voorzien van de beste bescherming. En dat werkt natuurlijk een stuk prettiger.


Reviews

PCG-IT Automatiseringen BV

Google Reviews
5