Vacatures

Werken bij PCG-IT

IT is jouw vakgebied en jij wil daar verder in groeien en uitgedaagd worden? Bij PCG-IT krijg je ruimte en vrijheid om je binnen een betrokken team te ontwikkelen. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Midden-Brabant; Waalwijk en Tilburg. Je komt terecht in een klein en betrokken team van 8 collega’s die iedere dag het beste voor hun klanten proberen te bereiken. Hard werken? Zeker! Maar er is ook ruimte en tijd voor een kop koffie met collega’s, grappen, een borrel en wandeling in de pauze. Het hoeft niet, maar kan wel!

1. Supportdesk medewerker

Over de vacature
Jouw werk als supportdesk medewerker draagt er elke dag aan bij dat ondernemers zich nooit meer zorgen hoeven te maken over de veiligheid en stabiliteit van hun ICT-omgeving. De wereld is de afgelopen jaren in een hoog tempo digitaal geworden en met jouw werk help jij verschillende klanten om ‘futureproof’ te worden en te blijven. Van zzp’er tot grote corporate, door jouw hulp hebben ze geen zorgen over de ICT. Het werkt gewoon!

Wie ben jij?
Als allround supportdesk medewerker heb jij kennis van zowel systeembeheer als netwerkbeheer. Je krijgt er energie van om samen met klanten en collega’s problemen op te lossen. Daarin schakel je meestal direct met een klant om zijn of haar vraag te vertalen naar een ICT-vraagstuk, maar ben je ook intern bezig om de juiste collega’s te betrekken bij de oplossing van het probleem. Van een complexer probleem schrik jij niet terug. Je hebt altijd senior collega’s die kunnen helpen met de oplossing. Bij PCG geloven we in ontwikkeling van ons personeel we zorgen altijd voor een goede kennisoverdracht tussen junioren en senioren.
Herken jij je in het volgende profiel? Dan pas jij perfect in het team van PCG:
• Je beschikt minimaal over een mbo-niveau 4 ICT diploma;
• Je hebt enige ervaring met systeem- of netwerkbeheer.
• Je bent een echte probleemoplosser;
• Je bent leergierig en bereid je te ontwikkelen;
• Microsoft Certificaten heb je in bezit of zou je graag willen behalen de komende jaren; je eerste cursus hebben we al voor je gepland.

Wat betekent werken bij PCG-IT?
Werken bij PCG betekent dat je in een team van professionals werkt die samen zo goed mogelijk onze klanten willen ontzorgen. Wij helpen onder andere met systeembeheer, netwerkbeheer, werkplekbeheer, VoIP, telefonie, websites, internettoegang en security. Omdat wij klanten van verschillende grootte helpen, is geen vraag hetzelfde. Je krijg bij ons veel vrijheid om zelf je werk en werktijden in te delen en je te ontwikkelen. Zodra jij laat zien dat je de verantwoordelijkheid aankan en die ook wilt nemen, dan krijg je de ruimte om dat te doen.
Als je bij ons werkt ga je onder andere:
• Het IT-beheer voor verschillende klanten regelen;
• Met klanten in gesprek over de inrichting van hun IT;
• Een vertaalslag maken van een klantvraag naar een technische vraag;
• Oplossen van de grotere en lastigere storingen die bij ons binnenkomen in samenwerking met een senior engineer;
• Samenwerken met collega’s aan uitdagende technische problemen.

En daarvoor bieden we jou:
Jouw inzet moet uiteraard worden beloond. Daarom hebben we uiteraard een mooie set aan arbeidsvoorwaarden die je kan verdienen in je rol. Je kunt hierbij denken aan;
• Marktconform salaris
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Studieregeling voor persoonlijke ontwikkeling
• Interne training en ontwikkelmogelijkheden
• Mobiel, laptop en telefoonabonnement van de zaak
• Demo omgevingen beschikbaar bij meerdere grote SaaS leveranciers
• Gratis je eigen domeinnaam en website
• Reiskostenvergoeding wanneer noodzakelijk
• Ziekte en verzuimverzekeringen
• Pensioenvoorziening

Wie is PCG?
Bij PCG-IT houden we het graag strak en persoonlijk tegelijk. We zijn een lang bestaand (25 jaar), groeiend bedrijf van ICT-professionals met een stevige technische achtergrond. We houden van aanpakken en gaan altijd voor het maximale resultaat. We snappen dat onze klanten een veilige, betrouwbare werkomgeving nodig hebben waarmee ze gemakkelijk uit de voeten kunnen. Dat gaan we regelen!

Is je interesse gewekt? Stuur dan een mail naar lindsey@pcg-it.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

2. IT System Engineer

Als je opzoek bent naar een uitdagende IT-functie waarbij alles draait om de klantbeleving en de wijze waarop jij hierin een essentiële rol kan vervullen? Dan is dit de functie voor jou!

Als IT System Engineer ondersteun je klanten met het beheren, installeren en configureren van complexe ICT-infrastructuren: on premise server (s) op basis van Windows server, VMWare of cloud op basis van Azure of Hybride oplossingen.

Dagelijks ben je proactief bezig met de IT-systemen bij de klanten en beheer je Microsoft 365 omgevingen. Daarnaast bied jij bij een complex vraagstuk de juiste oplossing en ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van diverse wijzigingstrajecten. Je bent daarentegen dusdanig flexibel dat je af en toe ook een eerstelijns incident op wil lossen als de situatie daarom vraagt.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor tweede- en derdelijns support voor diverse klanten met gemiddeld 5 tot 50 werkplekken. Binnen deze teamverantwoordelijkheid heb je een aantal vaste klanten waarin jij de eindverantwoordelijkheid draagt.

Is je interesse gewekt? Stuur dan een mail naar lindsey@pcg-it.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Reviews

PCG-IT Automatiseringen BV

Google Reviews
5